Website Bouwbedrijf Tuin

Die laat zien wat ze in huis hebben.

Bouwbedrijf Tuin is een echt familiebedrijf, waarbij inmiddels de 4e generatie aan het roer staat. Ooit begonnen in ‘t Zand en nu gevestigd op de Witte Paal in Schagen voeren ze klein- en grootschalige projecten uit in de regio’s Schagen, Alkmaar, Amsterdam en Utrecht.

Als bouwbedrijf zijn ze uiteraard actief in nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovaties. Maar waar ze het echte ambacht in kwijt kunnen zijn de renovaties van monumentale panden in Amsterdam. Een echt specialisme van dit bedrijf.

Naamsverandering, nieuwe huisstijl en verhuizen

Het bedrijf stond al jaren bekend als Bouwbedrijf Tuin Zijpe. Maarja, de gemeente Zijpe bestaat al even niet meer en ze hadden inmiddels ook een vestiging in Alkmaar. Daarbij gingen ze binnenkort ook nog eens verhuizen van ‘t Zand naar een ruimer onderkomen in Schagen. De naam ‘Zijpe’ moest er dus maar af. Meteen een mooi moment om de huisstijl onder handen te nemen en de site te vernieuwen. Terwijl onze vrienden in de kelder aan de slag gingen met de huisstijl startten wij met de website.

Laten zien waar je goed in bent

Je kunt natuurlijk op je site vertellen waar je allemaal goed in bent, maar je kunt het beter laten zien was de gedachte. De site moest dus vooral in het teken staan van het laten zien van de projecten.

Daar zitten wel een paar hele bijzondere tussen. Zoals deze renovatie van een grachtenpand in de Kalverstraat waarbij er een complete bouwkraan in het pand werd geplaatst om de aanvoer van materiaal eenvoudiger te maken. Of de reconstructie van deze bijzondere art-deco stijl gevel van het oude Ceintuur Theater waarbij ze de verf laag voor laag hebben afgeschraapt om de originele kleur terug te vinden. Maar ook onderhoudswerkzaamheden aan zorginstellingen waarbij in vergaande mate rekening wordt gehouden met de bewoners, omdat alle werkzaamheden een grote impact hebben op het mentale welzijn van deze bewoners.

Je kunt natuurlijk vertellen waar je allemaal goed in bent, maar je kunt het beter laten zien.

Interne linkstructuur

Om een zoekmachine goed te laten begrijpen in welke context hij bepaalde content moet plaatsen is het belangrijk om een goede interne linkstructuur op te zetten. Voor Bouwbedrijf Tuin hebben we daarom naast de ‘lijst’ met projecten ook een ‘lijst’ voor activiteiten gemaakt. Deze worden onderling slim naar elkaar doorgelinkt.

Maatwerk website met Smeders kwaliteit

De site verliet de Smederij met een hoge Google Lighthouse score en een vermelding in de Hall of fame van de internet.nl beveiligingstest.

Wil je ook zo’n mooie website laten maken?

Neem gerust contact op of vraag meteen een offerte aan.