De Smeders kwaliteit

We leggen de lat hoog

Wij vinden het belangrijk om een goed product te leveren. Daarom ligt onze standaard hoog. Zo komen onze websites in de Hall of Fame van internet.nl en behalen deze een 90%+ score in Google lighthouse.

Standaard een hoge score in Google lighthouse

‘Google wat?’ hoor ik je denken. Google Lighthouse is een audit tool welke een website test op snelheid, toegankelijkheid, zoekmachine optimalisatie en beste werkwijze; oftewel kwaliteit. Op elk onderdeel kun je een score halen tussen 0 en 100. Alles vanaf 90 beschouwd Google als goed.

En die score halen is nog niet zo gemakkelijk. Google zelf haalt met veel van haar eigen websites bijvoorbeeld net de 80%. De lat ligt gewoon hoog, en daar zien wij weer een uitdaging in. Elke website die we bouwen verlaat de smederij met een klinkende 90%+ score.

Zoekmachine optimalisatie

Jouw website moet natuurlijk goed vindbaar zijn. Met een goede beveiliging en hoge Lighthouse score sta je dan alvast 1-0 voor. Maar op dit gebied zijn we dan nog niet klaar. Op de website worden zoekmachine vriendelijke elementen verwerkt die bevorderlijk zijn voor een betere vindbaarheid en het goed kunnen meten van de statistieken. We letten daarbij ook goed op de structuur van de verschillende pagina’s en we zorgen voor een mooie interne linkstructuur.

Onze beveiliging gaat verder dan een SSL certificaat

Wanneer je website bij Smeders is gebouwd en wordt gehost voldoet deze aan de laatste beveiligingsstandaarden. Wij gaan hierin een stuk verder dan alleen een SSL certificaat installeren. Wij volgen hierbij de richtlijnen op de Pas-toe-of-leg-uit lijst van het Forum Standaardisatie. Hierdoor kunnen overheden ook veilig zaken met ons doen.

Elke website die de Smederij verlaat komt daardoor in de Hall of Fame van internet.nl

Meer over onze beveiliging