Websites

Geen gerommel met templates maar een unieke website die exact aansluit op de doelstelling.

Wij bouwen professionele websites. Dat is maatwerk waarbij we beginnen met een blanco vel. We ontwerpen de website vanaf het eerste concept tot het eindresultaat helemaal voor je op maat.

Jouw wensen en eisen bepalen dan hoe de website er uit komt te zien en hoe deze werkt. Je hebt dan in alle opzichten een unieke website die exact aansluit bij de doelgroep, doelstelling en gewenste uitstraling.

Website met WordPress CMS

Aan elke website die we bouwen wordt een CMS (Content Management System) gekoppeld. Hiermee kun je eenvoudig de website bijwerken. We gebruiken WordPress als fundering en hebben daar onze ‘eigen’ laag op ontwikkeld. Hiermee is het mogelijk om de website op te bouwen met herbruikbare blokken (zie voorbeeld hieronder). Supermakkelijk en superflexibel.

Wij werken met WordPress, veruit het grootste open-source CMS dat wereldwijd gebruikt wordt. Het voordeel van een open-source systeem is dat niemand daar eigenaar van is. Je zit dus niet aan ons vast. We kunnen de website overal hosten en derde partijen kunnen prima met onze programmatuur overweg. En als je bedrijfssoftware een extensie voor een website heeft dan is die 9 van de 10 keer gemaakt voor WordPress.

Geschikt voor alle schermen

Eigenlijk hoeven we dit anno nu niet meer te melden, maar uiteraard zijn al onze websites volledig responsive. Met deze techniek past de website zich aan naar het schermformaat waarmee de website bezocht wordt. Deze is daardoor zowel op een mobiele telefoon als op een gewone computer goed zichtbaar.

Bij Smeders ben je zelf eigenaar van de website

Dit wordt nog wel eens vergeten bij de zoektocht naar een geschikt internetbureau. Niet bij iedere website bouwer ben je ook automatisch eigenaar van de website. Als je site in een gesloten CMS wordt gebouwd (dus geen open source zoals WordPress) kun je je website onmogelijk meenemen. Als er onmin ontstaat moet je elders dus weer opnieuw beginnen.

Ook als het in open source is gebouwd is dat lang niet altijd het geval. Bijvoorbeeld als de website met een template is gemaakt waarvan je niet zelf de licentie hebt aangeschaft. Bij Smeders is de website speciaal voor jou gemaakt en dus ook jouw eigendom. Ben je ons beu? Dan kun je deze gewoon meenemen naar elders.

Goed beveiligd en aandacht voor kwaliteit

We hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wanneer je website bij Smeders is gebouwd en wordt gehost voldoet deze aan de laatste beveiligingsstandaarden. Wij gaan hierin een stuk verder dan alleen een SSL certificaat installeren. Wij volgen hierbij de richtlijnen op de Pas-toe-of-leg-uit lijst van het Forum Standaardisatie. Hierdoor kunnen overheden ook veilig zaken met ons doen.

Lees hier alles over de Smeders kwaliteit en daar over onze website beveiliging.

Duur zeker?

Dat valt dus reuze mee. We zijn natuurlijk geen template knallers, maar we hebben ook geen ondoorgrondelijke lagen van management en verkopers. Bij ons zit je met de bouwers aan tafel. En als je ons belt nemen we zelf de telefoon op.

Offerte aanvragen?

Vraag hier een geheel vrijblijvende offerte aan voor je project. Kost je niks en je krijgt geen gladde verkopers op je dak. Beloofd.