Maak kennis met Smeders

Jouw internetbureau in Den Helder

Ben je op zoek naar een internetbureau in Den Helder? Vind je het gewoon prettiger werken met een bureau in de buurt? Liefst eentje met korte lijnen en een nuchtere aanpak?

Wij zijn Smeders; het gespecialiseerde internetbureau van Den Helder. Bij ons kun je niet terecht voor flyers, pennen en posters (wel bij onze vrienden in de kelder trouwens). We hebben 100% focus op het online product. We doen internet er dus niet een beetje bij. Daarom zijn we ook goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Website met WordPress CMS

Aan elke website die we bouwen wordt een CMS (Content Management System) gekoppeld. Hiermee kun je eenvoudig de website bijwerken. We gebruiken WordPress als fundering en hebben daar onze ‘eigen’ laag op ontwikkeld. Hiermee is het mogelijk om de website op te bouwen met herbruikbare blokken (zie voorbeeld hieronder). Supermakkelijk en superflexibel. We richten het zo in dat jij vrijwel alles zelf kunt aanpassen. Alleen voor structurele wijzigingen heb je onze expertise dan nog nodig.

Beveiliging is meer dan een SSL certificaat

Een website goed beveiligen omvat meer dan alleen het installeren van een SSL certificaat. Wanneer je website bij Smeders is gebouwd en gehost voldoet deze aan de laatste beveiligingsstandaarden van internet.nl: de autoriteit op dit gebied. Hierdoor kunnen ook overheden veilig zaken met ons doen.

Maatwerk bureau

Wij bouwen professionele websites. Dat is maatwerk waarbij we beginnen met een blanco vel. We ontwerpen de website vanaf het eerste concept tot het eindresultaat helemaal voor je op maat. Wij werken voor grote internationale bedrijven en de slager bij jou op de hoek. Wij snappen best dat niet elk project customer journeys, user stories en persona’s nodig heeft om tot een goed eindresultaat te komen.

Duur zeker?

Dat valt dus reuze mee. We zijn natuurlijk geen template knallers, maar we hebben ook geen ondoorgrondelijke lagen van management en gladde verkopers. Bij ons zit je met de bouwers aan tafel. En als je ons belt nemen we zelf de telefoon op.

Zullen we een keer kennismaken?

Dit is Frank. Hij komt graag een keer langs om kennis te maken. Legt ‘ie meteen even uit wat die Lighthouse score nu zo belangrijk maakt en kijkt hij hoe het nu met je beveiliging gesteld is. Kost je niks.

OK, kom maar op!

  • Voorkeur voor een datum of tijd? Geef maar aan. Wij zijn flexibel. Onze afspraak duurt max een uurtje.
  • Wil je dat we van tevoren iets voor je uitzoeken? Geef het gerust aan. Nemen we dat meteen mee.

 

Ai, privacy! Weten wat we met je gegevens doen? Check het hier.