Betrouwbare webhosting

Speciaal ingericht voor het hosten van Wordpress websites. Maar dan supersnel. En veilig.

Voor het beste resultaat heeft je website betrouwbare webhosting nodig. De websites die wij bouwen hosten we graag zelf. En niet alleen omdat we daar een boterham mee verdienen, maar omdat onze servers precies goed ingericht zijn voor de websites die we bouwen. Daarom kunnen we een 90%+ performance score behalen in Google Lighthouse. En ja, dat maakt echt uit.

Snelheid

Onze servers hebben een hele snelle response tijd. Ook als het een zware website betreft. Ook deel je bij ons niet de resources met honderden andere websites. Onze servers hebben eerder een onderbezetting dan een overbezetting. Bovendien zijn alle pakketten echt gescheiden. Geen last van de buren dus.

Backups met een bewaartijd van een jaar

Wij maken elke nacht een volledige backup van je website, database, configuratie en e-mail. We bewaren deze 7 dagen lang elke dag, dan van elke week 1, en vervolgens van elke maand 1. En die bewaren we een jaar. En dat is echt heel erg lang.

De ruimte die deze backups innemen gaan trouwens niet af van de beschikbare opslagruimte binnen je hostingpakket. De backups bewaren we op een server binnen hetzelfde datacenter voor snelle recovery en een kopie bij een ander datacenter in een geheel gescheiden netwerk voor als er echt iets heel ernstigs gebeurd in het datacenter. We hebben dus altijd 2 backups in 2 compleet verschillende datacenters. De kans dat wij je data verliezen is dus echt mega klein.

Erkend SIDN .nl registrar

Wij zijn erkend SIDN registrar. Hierdoor kunnen wij zonder onnodige tussenstations direct .nl domeinnamen aanmaken. Sterker nog; je kunt via het klantpaneel zelf 24 uur per dag domeinen registreren. Dat is wel zo makkelijk als je ’s nachts een geniale domeinnaam verzint.

Website beveiliging

Betrouwbare webhosting is 1, maar een goede beveiliging is minstens zo belangrijk. Wij nemen de website beveiliging serieus en gaan hierin een stuk verder dan alleen een SSL certificaat installeren. Zo wordt bijvoorbeeld de DNS van al onze .nl domeinen beveiligd met DNSsec, wordt de mail voorzien van een DKIM sleutel en indien mogelijk passen we een DMARC policy toe. Ook overheden kunnen veilig zaken met ons doen. Hier meer over onze website beveiliging.

Een bestaande website verplaatsen?

Heb je al een website en wil je die verplaatsen naar een betrouwbare webhosting locatie? Dat kan ook natuurlijk. We kunnen het verplaatsen van de website ook voor je uitvoeren zodat je er helemaal geen zorgen over hebt. Dan kijken we meteen of we de beveiliging van je website naar een hoger niveau kunnen krijgen. Neem gerust vrijblijvend contact op.

Je data blijft in Nederland

Bedrijfsgegevens en privacy gevoelige informatie van jou en van je klanten staan opgeslagen in Nederland. Wij moeten dus verantwoording moet afleggen aan de Nederlandse wet- & regelgeving. In landen als Amerika wordt er bijvoorbeeld heel anders gedacht over privacy. Goed om even bij stil te staan.

Dit doen we onder andere voor