Website Van der Voort Groep

En met super clean design. Super, super clean.

De Van der Voort Groep is een bekende financiële dienstverlener in de regio Schagen. De meeste kennen het bedrijf van de pensioenen en verzekeringen. Maar waar het bedrijf echt uniek in is, is de specialistische dienstverlening voor uitzendorganisaties die werken met buitenlandse uitzendkrachten.

Op de oude website stonden deze onderwerpen allemaal bij elkaar en door elkaar. De uitzendbranche moest op een nieuwe website beter uit de verf komen. Die dienstverlening is uniek en dat moet de website dan ook zijn. Maar de assurantien mag natuurlijk ook niet ondersneeuwen.

Van 1 naar 3 websites

We maken vaker mee dat er meerdere sites samenvoegen naar 1, maar dit ging dus precies andersom. We hebben aparte een website gemaakt voor het assurantiekantoor en een site specifiek voor de uitzendbranche. Qua indeling en ontwerp zie je duidelijk dat ze bij elkaar horen, maar hebben toch beide een eigen uitstraling die past bij het onderwerp.

De derde website kwam op het adres van de groep. De url waar de oude website stond dus. Daar hebben we een landingspagina ontwikkeld welke slim doorverwijst naar de andere twee sites. Bezoekers van de groep weten daardoor snel hun weg te vinden en zien meteen dat er twee duidelijk verschillende activiteiten zijn.

Super, super clean design

Soms gebeurd het wel eens dat we klanten een beetje moeten afremmen tijdens de designfase. Als je sommigen hun gang laat gaan wordt het een grote kermis met overal toeters en bellen.

Bij Van der Voort was dat wel anders. Er moest een super clean design komen. Geen mooi mandje van Tigglaar gemaakt in Makkum, maar ‘Mand!’ Bij elk element werd ons gevraagd ‘hebben we dat echt nodig?’. En zo verdween de footer, en de achtergrond en dat fraaie lijntje. Alles terug naar wat echt belangrijk is; de inhoud. En dat helder gepresenteerd, zonder poespas graag.

En eerlijk gezegd, wij zijn er wel fan van.

100% score op internet.nl 90%+ score op Lighthouse

Als financiële dienstverlener wil je je website natuurlijk goed voor elkaar hebben. Kwaliteit en sterke beveiliging van je website zijn dan vanzelfsprekend. Ook bij ons, want alle websites verlaten de Smederij met een 100% score op internet.nl en een klinkende 90%+ score op Google Lighthouse.