Den Helder

Onze thuishaven

Ons bedrijf is gevestigd in Den Helder. Bekend als thuishaven van de Koninklijke Marine, de meeste zonuren per jaar, de schoonste stranden, de eindeloze prachtige bollenvelden en de boot naar Texel. Dit is onze thuishaven. Hiervandaan smeden we jouw online verhaal.

Onze stad was ooit bijna helemaal weggevaagd, daarna weer van de grond af opgebouwd en nu meer levend dan ooit. Een nuchtere blik en een niet-lullen-maar-poetsen mentaliteit kenmerkt de typische Heldenaar. Of beter; Jutter, zoals Heldenaren ook wel genoemd worden. Behalve een geografisch wat onhandige ligging hebben we hier eigenlijk niet zoveel om over te mopperen.

Noordelijk zandgebied

Onze regio is onderdeel van het noordelijk zandgebied; het grootste aaneengesloten bloembollengebied ter wereld. Er is dan ook een hoop bedrijvigheid rond deze belangrijke agrarische sector. Dat kun je weer terug zien in onze portfolio.

Onze binding met de stad Den Helder

Als Helders bedrijf hebben we een sterke binding met onze stad. We doen veel zaken met Helderse bedrijven en willen daarom ook wat terug doen voor onze regio en steunen daarom tal van evenementen in onze regio. Wil je een website laten maken in Den Helder? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.