Afstandsbediening

Soms kom je er gewoon even niet uit en is het handig als iemand even met je meekijkt. Dat kan via ons Teamviewer quicksupport programma.

Heb je een Smeders medewerker aan de lijn voor support? Klik dan op onderstaande knop om Teamviewer te downloaden. Met dit programma kunnen we met je meekijken op jouw scherm. Wanneer je het programma afsluit stopt de verbinding en kun je het bestand weer verwijderen. Je hoeft dus niets te installeren.

Na het aanklikken van deze knop kom je op een pagina van Teamviewer. Daar start de download automatisch. Wanneer dit gereed is kun je het bestand direct uitvoeren.