Den Helder, door Tom van Ossanen

Afstandsbediening

Soms kom je er gewoon even niet uit en is het handig als iemand even met u meekijkt. Dat kan via ons Teamviewer quicksupport programma.

Heeft u een Smeders medewerker aan de lijn voor support? Klik dan op onderstaande knop om Teamviewer te downloaden. Met dit programma kunnen we met u meekijken op uw scherm. Wanneer u het programma afsluit stopt de verbinding en kunt u het bestand weer verwijderen. U hoeft dus niets te installeren.

Na het aanklikken van deze knop komt u op een pagina van Teamviewer. Daar start de download automatisch. Wanneer dit gereed is kunt u het bestand direct uitvoeren.