Diensten » Smeders Internet

Den Helder, door Tom van Ossanen

Diensten

Wij zijn begonnen met internet in een tijd dat Facebook en Youtube nog niet bestonden, de gemiddelde PC toen minder beeldpixels had dan een smartphone nu en het ontwikkelen van websites nog in de kinderschoenen stond. In de afgelopen jaren zijn we continue bezig geweest om ons online product steeds beter te maken en de nieuwste internet trends en technieken op de voet te volgen. Daardoor begrijpen we precies hoe we uw online verhaal in elkaar moeten zetten.

Reclamebureau

Een folder, brochure, autobelettering, briefpapier, visitekaartjes en eigenlijk alles waar uw naam op moet komen te staan is een stukje reclame. Hoe fijn is het dat u niet een drukkerij, signbedrijf, vormgever en wat al niet allemaal moet bellen en mailen maar dat u gewoon 1 aanspreekpunt heeft voor al uw reclame uitingen. Dat is de combinatie Smeders Internet en Zeeman Reclamegroep ten voeten uit. Één loket voor alles.

Meer over Reclamebureau

Hosting

Geen hosting bij een euroknaller, maar professionele betrouwbare hosting waar uw website de ruimte krijgt, bereikbaar blijft en dat op een razendsnelle verbinding. Bovendien maken we regelmatig backups van uw site en zorgen we dat we inbrekers buiten de deur houden.

Meer over Hosting

Facebookpagina

Een ding is inmiddels wel duidelijk; Facebook blijft nog even. Er is geen social media platform dat zich kan meten met de populariteit van Facebook. Uw doelgroep is daar, dus u moet daar ook vertegenwoordigd zijn. Maar een pagina op de juiste manier inrichten en onderhouden blijkt lang niet altijd even makkelijk. Gelukkig is er een bureau die u daarmee kan helpen.

Meer over Facebookpagina

E-mail marketing

Beter een goede buurman dan een verre vriend. Laat van u horen, uw klanten stellen het op prijs. Mits u wat interessants te vertellen heeft natuurlijk. Wij richten het mailsysteem voor u in, maken een mooie template en uw klanten zijn maar 1 muisklik van u verwijderd. We kunnen ook de inhoud voor u verzorgen. Dan hoeft u alleen nog maar op de knop te drukken.

Meer over E-mail marketing

Online marketing

Via online marketing worden meetbare doelen bereikt, zoals het opbouwen van naamsbekendheid, klantloyaliteit, het genereren van bezoekers of het realiseren van verkopen. Door de campagnes slim in te richten leveren deze meer op dan ze kosten.

Meer over Online marketing

Websites

Een goede site, dat willen we allemaal. Maar wat maakt een website nou goed? Wij vinden dat dat een website is die een unieke uitstraling heeft die aansluit op de cultuur van de klant. En dat is nog maar de helft, want goede content is net zo belangrijk. En uw website moet wat opleveren natuurlijk: conversie. Want daar gaat het uiteindelijk om: meer aanvragen, bestellingen of opdrachten.

Meer over Websites