Mijn IP adres is geblokkeerd

Een veilig idee natuurlijk, maar als u zelf een verkeerd wachtwoord hebt ingesteld wordt uw IP dus ook geblokkeerd. Wanneer u uw website probeert te bereiken ziet u bovenstaande pagina verschijnen.

Is mijn account nu afgesloten?

Nee. Uw website is gewoon nog in de lucht en de e-mail wordt ook gewoon nog afgeleverd in uw mailbox. U kunt er alleen zelf niet meer bij vanaf de locatie waarop u de verkeerde wachtwoorden hebt gebruikt. Als u de blauwe pagina op uw PC ziet en de website bezoekt via uw mobiel op 4G dan zal u zien dat alles nog gewoon draait.

Kan mijn IP gedeblokkeerd worden?

Om weer toegang te krijgen tot onze systemen kunt u het beste even bellen. Wij kunnen dan uw IP adres opzoeken en deblokkeren. Ook kunnen we de reden van de blokkade voor u achterhalen zodat u uw eigen systeem kunt nakijken. Wacht daar dan ook niet te lang mee, want anders wordt u natuurlijk weer geblokkeerd.

Wat is mijn IP adres?

Uw IP adres ziet u hieronder: