Mijn IP adres is geblokkeerd

Wanneer je te vaak geprobeerd hebt om in te loggen met een verkeerd wachtwoord op een van onze systemen wordt jouw IP adres automatisch geblokkeerd. Dit is een zogenaamde Brute-Force beveiliging. Deze voorkomt dat kwaadwillenden zomaar allerlei wachtwoord combinaties achter elkaar kunnen blijven proberen tot ze een keer raak hebben.

Een veilig idee natuurlijk, maar als je zelf een verkeerd wachtwoord hebt ingesteld wordt jouw IP dus ook geblokkeerd. Wanneer je jouw website probeert te bereiken zie je bovenstaande pagina verschijnen.

Is mijn account nu afgesloten?

Nee. Jouw website is gewoon nog in de lucht en de e-mail wordt ook gewoon nog afgeleverd in jouw mailbox. Je kunt er alleen zelf niet meer bij vanaf de locatie waarop je de verkeerde wachtwoorden hebt gebruikt. Als je de blauwe pagina op jouw PC ziet en de website bezoekt via jouw mobiel op 4G dan zal je zien dat alles nog gewoon draait.

Kan mijn IP gedeblokkeerd worden?

Geef het IP dat je op het blauwe scherm ziet door aan onze helpdesk via mail, Whatsapp of telefoon. Ook kunnen we de reden van de blokkade voor je achterhalen zodat je jouw eigen systeem kunt nakijken. Wacht daar dan ook niet te lang mee, want anders wordt je natuurlijk weer geblokkeerd.

Wat is mijn IP adres?

Jouw IP adres zie je hieronder: