Smeders en Zeeman online samen verder

Internet wordt steeds belangrijker, ontwikkelingen gaan steeds sneller en de mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. De vindbaarheid op het internet is voor ondernemers meer dan ooit van levensbelang. Het is dus tijd voor een internetbureau met een sterke specialisatie.

We zijn dan ook verheugd om te melden dat Smeders en Zeeman Reclamegroep BV hun online activiteiten samenvoegen onder de naam Smeders Internet.

De schaalvergroting die we hiermee bereiken zorgt ervoor dat we ons nog meer kunnen specialiseren. Het team van Smeders focust zich op internet en het team van Zeeman op de andere studiowerkzaamheden. Omdat deze teams nauw samenwerken is het noodzaak elkaar makkelijk te kunnen vinden. Daarom is Smeders zich gaan vestigen aan de Industrieweg in Den Helder als directe buurman van Zeeman Reclamegroep BV.

Frank Buschman zal Smeders Internet operationeel leiden en is samen met Jeroen en Menno Zeeman mede-eigenaar van deze nieuwe organisatie. Naast Frank zijn Sebas, Bart, Niels en Koen werkzaam bij Smeders en samen beheren zij de nieuwe gecombineerde online klantenportefeuille. Naast deze vaste medewerkers zullen Carla Smit en Sabine van Berkum (beide accountmanagers bij Zeeman Reclamegroep BV) Frank ondersteunen in de klantadvisering.

Wat merkt u als Smeders relatie hiervan?

Smeders blijft gewoon Smeders en we blijven een zelfstandig bedrijf. Alleen op het gebied van DTP zult u te maken krijgen met nieuwe gezichten, verder blijft onze werkwijze zoals u gewend bent en kunt u gewoon voor alle werkzaamheden bij ons terecht.

 

Deel dit artikel