Den Helder, door Tom van Ossanen

Websites

Een goede site, dat willen we allemaal. Maar wat maakt een website nou goed? Wij vinden dat dat een website is die een unieke uitstraling heeft die aansluit op de cultuur van de klant. En dat is nog maar de helft, want goede content is net zo belangrijk. En uw website moet wat opleveren natuurlijk: conversie. Want daar gaat het uiteindelijk om: meer aanvragen, bestellingen of opdrachten.

Anders dan de buren

We maken graag websites die uniek zijn. Dus beginnen we steeds vanaf een blanco vel. Uw nieuwe website lijkt bij ons niet op die van de buren. We maken uw website ook graag beter dan die van uw buren.

Processed with VSCOcam with a8 preset

Volgens de laatste trends en techniek

De trends en technieken gaan razendsnel. Gelukkig vinden we het leuk om bij te houden. Uw website voldoet bij ons aan alle technische eisen en gaat mee in de beste ontwikkelingen.

Eerst denken, dan doen

Voordat we ook maar één pixel op papier zetten, bedenken we eerst samen een ijzersterk concept. Daarna gaan we bouwen. Dan weet u ook waar u aan toe bent. Wel zo prettig.

Website laten maken Den Helder

Bouwen

Uw website begint met een onderzoek naar passende zoektermen bij uw bedrijf. Wat biedt u en hoe zoekt uw doelgroep dat via internet? Vervolgens bekijken we wat uw bezoekers op uw website doen. Welke informatie zoeken ze en welke functionaliteiten zijn er nodig? Dit verwerken we in een bouwtekening: het functioneel ontwerp van uw website.

Alles in de hand

Een andere tekst of foto op uw website zetten doet u zelf met het content management systeem (CMS). U bent daarmee van niemand afhankelijk (dat scheelt ook nog eens geld) en kiest uw eigen moment om uw website bij te houden.

Website live… en dan?

Een goede website is eigenlijk nooit af. Er valt altijd wat te verbeteren en u wilt natuurlijk ook bij de tijd blijven. En wanneer uw bedrijf verandert, verandert ook uw website. Nadat de site live is gegaan volgen er nog verschillende contactmomenten om te bekijken hoe we website nog effectiever kunnen maken. Ook voor advies kunt u altijd bij ons aankloppen. We helpen u graag met het aanpassen van de website en het plaatsen van nieuwe inhoud.

Quickscan

Haal uw huidige website door onze kritische quickscan en ontdek wat er aan uw huidige site ontbreekt. Of krijg een welgemeend compliment, zo zijn we ook