Den Helder, door Tom van Ossanen

Hosting

Geen hosting bij een euroknaller, maar professionele betrouwbare hosting waar uw website de ruimte krijgt, bereikbaar blijft en dat op een razendsnelle verbinding. Bovendien maken we regelmatig backups van uw site en zorgen we dat we inbrekers buiten de deur houden.

Veilig opgeslagen

Uw gegevens staan veilig opgeslagen op meerdere schijven en gaan dagelijks in de backup. U heeft meer kans om getroffen te worden door de bliksem dan dat u op deze server iets verliest.

Blijft veilig

De hosting gebeurt op een afgesloten, beveiligde locatie en is onafhankelijk van stroom van buitenaf. Onderhoud doen we altijd ’s nachts als niemand kijkt.

Domeinen direct vastleggen

We zijn deelnemer binnen de organisatie die de .nl domeinnamen beheert. Uw domeinen vastleggen en verhuizen kunnen we daarom direct regelen. Uw bedrijf draaiend houden is al uitdaging genoeg. Uw website en e-mail kan gewoon niet uitvallen. Kies voor zekerheid en kies kwaliteit voor uw hosting.

Betrouwbare hosting voor uw website en e-mail

Uw website en e-mail staan op een server waar bezoekers en uzelf het via internet weer opvragen. Die serverruimte huurt u en dat is hosting. Als uw website 3000 bezoekers tegelijkertijd heeft, moet iedere bezoeker toch een razendsnelle website hebben. Daar is een flitsend snelle internetverbinding voor nodig.

Achter slot en grendel

Onze servers staan in een datacenter met zo’n flitsende internetverbinding, onderhouden door gediplomeerd personeel. Het datacenter heeft eigen stroomvoorziening en geavanceerde brandbewaking in geval van stroomuitval of brand. Wij noemen ons datacenter dan ook liefkozend Fort Knox.

Volledige toegang voor uw systeembeheerder

Heeft u een systeembeheerder die het beheer graag onder controle heeft? Dan kunnen wij een extra inlog maken waarmee uw systeembeheerder 24/7 volledige toegang heeft tot uw hostinglocatie.