Den Helder, door Tom van Ossanen

Facebookpagina

Een ding is inmiddels wel duidelijk; Facebook blijft nog even. Er is geen social media platform dat zich kan meten met de populariteit van Facebook. Uw doelgroep is daar, dus u moet daar ook vertegenwoordigd zijn. Maar een pagina op de juiste manier inrichten en onderhouden blijkt lang niet altijd even makkelijk. Gelukkig is er een bureau die u daarmee kan helpen.

Opzetten Facebookpagina

Een Facebookpagina opzetten lijkt een eitje, maar hoe vaak zien we het niet dat een een bedrijf per ongeluk een persoonlijk profiel heeft aangemaakt in plaats van een bedrijfspagina. Of dat een winkel een pagina heeft waar klanten niet kunnen inchecken. Een gemiste kans natuurlijk! Wij zetten uw Facebook bedrijfspagina op. Dan bent u er zeker van dat alles goed staat ingesteld. Bovendien voorzien we uw Facebookpagina van een mooi vormgegeven profielfoto en cover afbeelding.

facebook-gemeente-alkmaar

Bestaande Facebookpagina nakijken

U heeft al een Facebook pagina? Dan controleren wij deze en waar nodig schaven we bij. Ook controleren we of er dubbele pagina’s zijn en heffen deze op of voegen we deze samen. Mankeert er helemaal niks aan uw pagina? Dan krijgt u een welgemeend compliment en geen rekening. Zo zijn we ook weer.

Wist u dat Facebook onaangekondigd persoonlijke profielpagina’s die door bedrijven worden gebruikt verwijderd? Volgens de regels van Facebook is dit namelijk misbruik.

Persoonlijk profiel migreren naar bedrijfspagina

U heeft ooit voor uw bedrijf een persoonlijk profiel aangemaakt en u wilt daar een bedrijfspagina van maken? Maak niet een nieuwe blanco bedrijfspagina aan maar bel ons! Wij kunnen uw bestaande vriendenpagina migreren naar een bedrijfspagina. De vergaarde vrienden worden dan omgezet naar likes en u gaat verder waar u gebleven was.

Uw Facebookpagina is live, en dan?

Dan begint eigenlijk pas het moeilijkste gedeelte. U moet uw achterban op de hoogte houden van updates maar ook entertaining zijn. Facebook is tenslotte een vriendennetwerk. Dus met saaie updates weet u deze vrienden niet te boeien.

Adverteren op Facebook

Wat veel mensen niet weten is dat Facebook een perfect medium is om op te adverteren. Door campagnes slim in te richten en heel nauwkeurig te filteren bezorgen we uw boodschap alleen bij de mensen die daar echt wat mee kunnen. U kunt op Facebook met een advertentie uw eigen pagina promoten om meer likes te krijgen, maar we kunnen deze ook direct doorverwijzen naar een landingspagina op uw website. Interessant? Neem gerust contact op. We vertellen u er graag over.

facebook-pagina-tab

Eigen Facebook tabs

U heeft ze vast wel eens gezien, er staat ineens een extra knop welke een hele eigen pagina binnen de Facebookpagina oproept. Dit zijn de zogenaamde Facebook tabs. Deze zijn heel handig om wat extra informatie te verstrekken aan uw fans. Wij hebben een systeem ontwikkeld om deze tabs te maken en te beheren. Via een CMS systeem past u zelf eenvoudig de inhoud aan. Dit hebben we onder andere gedaan voor de Gemeente Hollands Kroon en Oceanwide.