Website H2O Technics

Informatieve website om een nieuwe techniek helder uit te leggen

H2O Technics B.V. is een Nederlands familiebedrijf dat zorgt voor de distributie en service van H2O nanocavitatie systemen die schadelijke organismen, parasieten, algen en biofouling elimineren.

De techniek wordt sinds 1988 gebruikt in professionele vijvers en sinds 2010 voor schepen en jachten. Aangezien de techniek steeds verder verbetert is het bedrijf uitgebreid om meer sectoren in de markt te kunnen voorzien van de milieuvriendelijke nanocavitatie.

Revolutionaire techniek

Voor zover bekend is H2O Technics de enige ter wereld met een dergelijk product. Het mag daarom gerust revolutionair worden genoemd. Deze nieuwe techniek kan breed toegepast worden: van legionella bestrijding in waterleidingen, kweekvijvers ontdoen van parasieten en bacteriën tot het schoonhouden van visnetten aan boord van kotters. En dat zonder chemicaliën of andere narigheid.

H2O Technics werd hiervoor zelfs genomineerd voor Rabo Duurzame Innovatieprijs 2018.

 

Maatwerk website

Voor H2O Technics B.V. hebben we een website ontwikkeld met de focus op helderheid en vertrouwen. Door middel van het gebruik van illustraties en video’s wordt de werking en de effectiviteit van de producten en de behorende technologie duidelijk gemaakt. De 3D modellen en illustraties zijn gemaakt door onze vrienden in de kelder.